Home > O nas

ODKRITE GORE SLOVENIJE, EVROPE IN SVETA

Podjetje Gotrek gorništvo nudi: Izlete po pohodniških poteh, enodnevne in večdnevne vodene ture v visokogorje, večdnevne ture na 3000 in 4000 m visoke vrhove, večdnevne trekinge po poteh in gorovjih celotnega sveta,  zimske pristope na vrhove, zimsko pohodništvo in krpljanje.

Združenje mednarodnih planinskih vodnikov (UIMLA) in Mednarodna zveza združenj gorskih vodnikov (IFMGA) sta edini svetovno priznani organizaciji za profesionalno vodenje v gorskem svetu.

Naziv International Moutain Leader  UIMLA (Mednarodni planinski vodnik MPV)  in licenca Združenja gorskih vodnikov Hrvaške CMGA omogoča vodenje po gorskih poteh in gorstvih Slovenije, Evrope in sveta.

SPLETNA PRODAJA

Pomembna dejavnost podjetja je tudi spletna prodaja, pohodniške, gorniške, alpinistične , višinsko varovalne in reševalne opreme.

IZPOSOJA OPREME

V podjetju z veseljem poskrbimo za vašo manjkajočo opremo. Lahko si izposodite pohodniško, plezalno in alpinistično opremo. Na zalogi imamo čelade, plezalne pasove, samovarovalne komplete, nahrbtnike, krplje, cepine, dereze, vrvi, šotore in ostalo oprem

Izdelava spletnih strani StudioFACA