Home > O nas

                Dean Strosar                                        &                                   Franjo Kmet
Organiziramo izlete in potovanja v sodelovanju s turistično agencijo Sport & putovanja
Dean Strosar

Ustanovitelj blagovne znamke Gotrek, vodja Gotrek outdoor programa in spletne trgovine Gotrek.

Izkušnje: gorski vodnik (SGVH), planinski vodnik (SGVH), mednarodni planinski vodnik UIMLA, vodnik Planinske zveze Slovenije in alpinist.

Telefon: +386 31866946

Email: info@gotrek.si

Spletna trgovina: www.gotrek.si

Gorski vodnik Združenja gorskih vodnikov Hrvaške (CMGA)

Mednarodni planinski vodnik (UIMLA) – International Mountain Leader.

Vodnik PZS, strokovni delavec 2, športno treniranje, planinstvo – alpinizem, kategorije A, B, C, D, E, G.

Alpinist z registracijo pri komisiji za alpinizem Planinske zveze Slovenije.

Ustanovitveni član Združenja planinskih vodnikov Slovenije (UIMLA) 

V hribe zahajam že več kot 35 let in v tem času sem preplezal na stotine alpinističnih smeri in se povzpel na nešteto vrhov. Najbolj uživam v dejavnostih, povezanih s alpinizmom, kot so turno smučanje, plezanje alpinističnih smeri, ledno plezanje, visokogorske ture in vzponi na vrhove nad 3500 m.

Moja specialnost so visokogorske ture, ledeniški tečaji, zimski tečaji, tečaji lednega plezanja, tečaji turnega smučanja, tečaji feratanja in športnega plezanja, torej učenje vseh alpinističnih in gorniških tehnik, ki so potrebne za vzpone na visoke vrhove.

Na Matterhorn sem se povzpel več kot 6-krat,  povzpel sem se na številne vrhove v Alpah Slovenije, Avstrije, Italije, Švice, Francije, Nemčije in Kirgizije. Če naštejem samo tiste na katerih se bil večkrat; Mont Blanc in vrhovi v njegovi okolici, Gran Paradiso; Grossglockner, vrhovi v pogorju Monte Rosa, Castor, Weissmeis, Grossvenedigeritd itd.

Kot gorski, planinski, UIMLA vodnik in alpinist vsako leto tradicionalno poučujem v alpinistični šoli in vodim različne tečaje, tečaje lednega plezanja, tečaje turnega smučanja, zimske tečaje, tečaje feratanja, tečaje športnega plezanja in ledeniške tečaje. V 30 letih sem vodil nešteto planinskih izletov, trekingov, gorniških in plezalnih tur v različnih gorstvih.

Več let že testiram gorniško, alpinistično in plezalno opremo različnih blagovnih znamk in izkušnje v tej branži so me pripeljala do odprtja lastne spletne trgovine. Spletna trgovina Gotrek svoje izdelke trenutno prodaja v Sloveniji, Hrvaški, Madžarski in Italiji (Amazon), širitev prodaje na tuja tržišča še ni zaključena. Tako da sem zagotovo prava oseba za nasvet pri nakupu novega kosa opreme.

Povezava do spletne trgovine Gotrek: www.gotrek.si

Moto: Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga doseže, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

AVTOR: Nejc Zaplotnik

Franjo Kmet

Ustanovitelj brenda Mountain-fit in  vodja outdoor programa Mountain-fit

Izkušnje: planinski in gorski vodnik SGVH.

Telefon: +385 98 226 454

Emailfranjo.kmet@mail.com

Web site: https://mountain-fit.com/

Gorski in planinski vodnik z licenco Združenja gorskih vodnikov Hrvaške (SGVH) in mednarodno licenco UIMLA – International Mountain Leader.

Vodja planinskih šol, visokogorskih tečajev, tečajev športnega plezanja, ledeniških tečajev, itd.

Vodnik in organizator vsponov, trekingov, planinskih tur po Evropi in Nepalu.

Poznavalec planinske, alpinistične, plezalne in outdoor opreme, ki vam lahko svetuje pri nakupih.

Organizator team building treningov za podjetja skozi planinske izlete, športno plezanje…

Več kot 15 let je vodil nešteto izletov in vzponov v planinskih društvih. Preplezal številne vrhove v Alpah Slovenije, Avstrije, Italije, Švice, Francije, Nemčije, Argentine, ZDA, Nepala…Mont Blanc, Gran Paradiso; Grossglockner, masiv Monte Rosa, Liskam, Castor, Weissmeis, Grossvenediger. Lobuche East 6119 m, Kilimanjaro 5895 m – 4-krat, Aconcagua 6962 m, Elbrus 5642 m – 2-krat, Denali 6194 m, Island peak 6189 m…

Vodil je na trekinge po Patagoniji v Argentini in Čilu, prehodil Tajsko, Kambodžo, Vietnam, Laos, Ciper, se povzpel na številne vrhove v BiH, Črni gori, Makedoniji, Grčiji, Romuniji, Bolgariji, Slovenija je najpogostejša destinacija.

Vodja rekreativne kondicijske vadbe v gozdnem parku Jelenovac v Zagrebu.

Kolesarski vodnik in motivator pri aktivnem gibanju v naravi.

Sodeluje z Ireno Švenda, nutricionistko in zdravnico ajurvede.

Moto: Napredek je nemogoč brez sprememb in kdor ne more spremeniti svojega mnenja, ne more spremeniti ničesar! Georgea Bernarda Show.

Turistična agencija Sport & potovanja

Telefon: +385993325235

Mail:

Spletna stran: http://www.sportiputovanja.hr/

Smo turistična agencija, polna entuziazma, ki se želi profilirati skozi sodobno, unikatno, dodano vrednost, ki je trenutno na trgu ni.

Tudi sami smo odvisniki od potovanj in športa in vemo, da je poleg odlične organizacije pestrost vsebin ključ do popolnega zadovoljstva na vsakem izletu in aktivnosti.

Naše temeljne vrednote so:

  • Privlačnost ponudbe s ponudbo novih vrednosti.
  • Prilagajanje lastnostim vsake stranke posebej.
  • Osebni pristop.
  • Osebni stik in odgovornost od prvega stika do nadaljnjega zadovoljstva.
  • Športne vrednote.
  • Spodbujanje gibanja in ukvarjanja s športom.

Zaupate nam lahko organizacijo širokega nabora turističnih storitev:

  • potovanja po Hrvaški in tujini,
  • organizacija športnih, poslovnih in glasbenih potovanj,
  • organizacija srečanj, kongresov, team buildingov in drugih dogodkov.

Posebej velja izpostaviti šolske izlete (ekskurzije, mature ipd.) in zimske počitnice za dijake, ki jim v organizacijskem in kakovostnem smislu dajemo posebno pozornost. Želimo si, da bi učitelji in starši prepoznali ponudbo, ki jo ponujamo z namenom, da bi se njihovi otroci počutili varne, poskrbljene in da bi skozi igro in šport spodbujali njihov ustvarjalni razvoj.

Agencija Šport in potovanja prepoznava in sodeluje s strokovnjaki na različnih področjih športne dejavnosti. Dean Strosar in Franjo Kmet  sta strokovno usposobljen gorska in planinska vodnika z licenco Združenja hrvaških gorskih vodnikov in mednarodno licenco UIMLA – International Mountain Leader. Izlete s Deanom in Franjem najdete v naši ponudbi.

Si želite svoje telo očistiti toksinov pod vodstvom strokovnjaka z dolgoletnimi izkušnjami? Priporočamo razstrupljanje telesa skozi enotedenski program – razstrupljanje v srcu Istre.

Povejte nam, kaj vam je všeč, in potrudili se bomo, da vam pomagamo uživati ​​v ponudbi, pripravljeni samo za vas. Izvedite več o nas na naših potovanjih!

Izdelava spletnih strani StudioFACA | PageLink