Narodni park Tre Cime di Lavoredo – Dolomiti

Kljub zaostrenim Covid pogojem, ki jih moramo izpolniti, do lahko prestopimo mejo z Italijo, so turistične kapacitete v Cortini, Misurini in Auronzu, v prazničnem času zasedene 100% in v tem trenutku moraš imeti veliko srečo, da najdeš prazno sobo.

Meni so Amečani iz NY, ki sem jih 3 dni vodil po lepotah Nacionalnega parka Treh Cim di Lavoredo, rezervirali sobo ob jezeru v Misurini, že več kot dober mesec nazaj in že takrat so imeli velike težave, da so jo našli.

V okolici Treh Cim snega sicer ni veliko, vendar ga vsa znana izhodišča za turno smuko, karplanje in ostale zimske športe imajo dovolj, tako da so smuka in ostali snežni užitki  v tem času zagotovljeni. Turistični delavci so z letošnjo turistično sezono, gledano kot celoto v tem delu Dolomitov zadovoljni. Poudariti je potrebno, da prevladujejo domači gostje, zelo malo je tujcev, Slovenske registracije nisem opazil.

V kraljestvo Treh Cim se bomo v tej zimski sezoni še odpravili, vabljeni da se nam pridružite. Za vse dodatne informacije pišite na info@gotrek.si ali pokličite na +38631866946.

You may also like...

Izdelava spletnih strani StudioFACA | PageLink