Home > Novice > Krpljanje > TURNO SMUČANJE IN KRPLJANJE (1 – 3 DNI)

TURNO SMUČANJE IN KRPLJANJE (1 – 3 DNI)

Pojem ’turno smučanje’ označuje ture, ki jih opravimo pretežno s smučmi. Ture so lahko zelo različne. Lahko se vzpnemo na kakšen vrh in odsmučamo navzdol, lahko prečimo gorsko področje, kjer se večkrat vzpenjamo in spuščamo, včasih pa predvsem hodimo s smučmi po zasneženi pokrajini.

Kapljanja “snowshoeing” je obliki rekreacije, ki vas popelje nazaj v naravo, vam ponuja raziskovanje njenih brezmejnih lepot in vam omogoča, da z krpljami prvi obiščete brezmadežni sneg. Z to obliko rekreacije ohranjate oz. utrdite ali celo nadgradite vašo kondicijo v zimskih mesecih.

Nudimo vam enodnevne in večdnevne turno smučarske ture po domačih gorah in eno dnevne ter večdnevne ture s krpljami po domačih in tujih gorah.

Trajanje:  1 – 3 dni ali po dogovoru.

Termini: dec, jan, feb, marc, april, maj. Nekateri termini so navedeni tudi na uvodni strani Gotrek gorništva

Lokacija: Slovenska in tuja gorstva

Švilo udeležencev: lahki turni smuki: 1 – 6 osebe / ture s snežnimi krpljami: 1 – 8 osebe.

CENE ZA VODENE ENODNEVNE TURE:

Lahki turni smuki in ture s krpljami:1 oseba – 160 EUR / 2 osebi – 85 EUR na osebo / 3 – 4 osebe – 70 EUR na osebo / 5 – 8 osebe – 50 EUR na osebo

Snežne krplje in pohodne palice so že vključene v ceno zimske ture in zanje poskrbimo mi.

CENA VKLJUČUJE:

VELJA ZA SLOVENIJO: strokovno vodenje in organizacijo ture, najem osebne tehnične opreme (krplje, čelada, pas, dereze, cepin, smo varovalni komplet, itd)

V ceni za Slovenijo niso vključeni: prehrana in nočitve za vodnika in udeležence, če so ture večdnevne. Vključeni niso stroški cestnin, parkirnin in morebitnih vozovnic za žičnice.

VELJA ZA TUJINO: strokovno vodenje in organizacijo ture, najem osebne tehnične opreme (krplje, čelada, pas, dereze, cepin, pohodne palice, itd)

V ceni za tujino niso vključeni: vsi stroški prevoza (gorivo, cestnine, parkirnine), prehrane, nočitve vodnika in udeležencev. Vključeni niso vstopnine v parke, vozovnic za žičnic, itd.

POSEBNE UDODNOSTI ZA UDELEŽENCE:

Družine, dijaki in študentje imajo 10% popusta

Udeleženci, ki so že sodelovali v naših programih prejmejo 10% popusta

Vsi udeleženci prejmejo promocijsko kodo Gotrek spletne trgovine, ki omogoča nakupe z 10% popustom, brez omejitve števila nakupov do konca koledarskega leta.

PRIJAVO IN REZERVACIJO TERMINA ZA TUROO SMUČARSKEGA IN KRPLJANJE NAREDITE TUKAJ

Izdelava spletnih strani StudioFACA | PageLink