Home > Novice > Kolesarske ture > Kolesarske ture po Vipavski dolini ( 1- 8 dni)

Kolesarske ture po Vipavski dolini ( 1- 8 dni)

Ni naključje, da je revija Lonely Planet, leta 2018 uvrstila  Vipavsko dolino med deset evropskih destinacij, ki jih je vredno obiskati.www.lonelyplanet.com

Vipavska dolina in njena razgibana pokrajina navduši vsakega gorskega kolesarja. Zaradi mnogih naravnih danosti je Vipavska dolina idealno izhodišče za številne, različno zahtevne kolesarske ture. Dolina, njeni griči, strma pobočja in visoke planote ponujajo različno zahtevne poti, ki očarajo z razgledi in presenetijo z znamenitostmi.

Strma pobočja Nanosa, Gore in obrobja Trnovske planote ponujajo veliko možnosti za kolesarske navdušence. Gorskim kolesarjem Vipavska dolina v vseh letnih časih ponudi dovolj priložnosti za adrenalinska potepanja, ter razgledi z vrhov so prelepi in v lepem vremenu segajo vse do morja in Julijskih Alp.

Najprimernejši čas: Čez celo leto

Zahtevnost: lahka, zahtevna

Odhodno mesto: Vaš hotel ali po dogovoru

Čas odhoda: 9.00 ali po dogovoru

Cena na osebo za 1 dan: 1 oseba – 125 EUR / 2 osebi – 90 EUR na osebo / 3 osebe – 70 EUR na osebo / 4 osebe – 60 EUR na osebo / 5 osebe – 50 EUR na osebo / 6  – 8 oseb – 40 EUR na osebo

Cena vključuje: pobiranje pred hotelom, vsi prevozi,  vodenje na turi, kolesarski izlet po dogovoru, najem kolesa in čelade, organizacija izleta

Cena ne vključuje: dodaten program po dogovoru, nastanitve in hrane za udeležence in vodnika,  morebitne dodatne degustacije, morebitne dodatne vstopnine, ostale kolesarske opreme, napitnine.

Več informacij: Potrebujete udobna oblačila, dobre čevlje za hojo, nahrbtnik, steklenico vode in prigrizke po vaši izbiri.

Opozorilo: V primeru odpovedi zaradi dežja ali drugih vremenskih razmer vam bo ponujena alternativna dejavnost ali popolno vračilo denarja.

Info: +386 31 866946 ali info@gotrek.si

BOOK – REZERVIRAJ – BOOK – REZERVIRAJ – BOOK – REZERVIRAJ – BOOK – REZERVIRAJ – BOOK – REZERVIRAJ

You may also like...

Izdelava spletnih strani StudioFACA | PageLink