Home > Novice > Pohodništvo > Pohodništvo za družine

Pohodništvo za družine

Slovenija je dežela tisočerih poti, ki vabijo k aktivnim doživetjem. Preživite počitnice ali dopust v osrčju hribovite Slovenije,  kjer narava kliče po tem, da se zlijete z njenimi lepotami. Bodite aktivni in preživite več kakovostnega časa s svojimi najbližjimi, tudi tako, da se odpravite na pohodniški izlete z vašo družino.

Za vas smo pripravili popoln pohodniški načrt z nekaj zanimivimi predlogi, ki vas popeljejo v udobno raziskovanje slovenskih in tujih vrhov, pohodniških poti in naravnih znamenitosti Slovenije in tujine.

Dobimo se lahko v Ljubljani, Bledu, Bohinju, Kranjski gori, Bovcu ali kakšnem drugem kraju po predhodnem dogovoru in skupaj odidemo na dogovorjen pohodniški izlet

Organiziramo in vodimo družinske pohodniške ture po Sloveniji: Triglavskem narodnem parku / Julijskih Alpah / Idrsko cerkljanskem hribovju / Okolici Kranjske gore in Bleda / Kamniško savinjskih Alpah / Karavanke / Soške in Vipavske doline / Primorskega Krasa / Pokljuški gozdov / Trnovsko, Banjška Planoti / Goriških brdih in okolici / Bovec in okolica / okolici Nove Gorice.

Organiziramo in vodimo družinske pohodniške ture po evrokskih Alpah: Dolomiti (tre Cime, Cortina, Brenta itd), Karnjiske Alpe, Pohodniške ture v okolici najvišjega vrha Avstrije( Grossglokner) in druga znana področja v Alpah

Trajanje izleta: 1 dan

Težavnost: lahka do zahtevna (turo prilagodimo željam družine)

Termin: čez celo leto

Trajanje: 5 – 6 ur

Cena za družino z 10 % popustom, vodenje po Sloveniji: 145 EUR

Cena za družino z 10 % popustom, vodenje po tujini: 200 EUR

Cena vsebuje: stroške vodnika, organizacijo in vodenje na turi, strošek prevoza za ture v Sloveniji , izposojo opreme,( krplje, čelado, itd).

Cene ne vsebuje: polpenzion za goste in vodnika pri večdnevnih turah. Stroške prevoza za ture v tujini (avto ceste, parkirnine, stroške goriva)

Info: +389 31 866946 / mail: info@gotrek.si

BOOK – REZERVIRAJ – BOOK – REZERVIRAJ – BOOK – REZERVIRAJ – BOOK – REZERVIRAJ – BOOK – REZERVIRAJ

You may also like...

Izdelava spletnih strani StudioFACA | PageLink