Home > Novice > Pohodništvo > Pohodništvo po Vipavski dolini

Pohodništvo po Vipavski dolini

Ni naključje, da je revija Lonely Planet, leta 2018 uvrstila  Vipavsko dolino med deset evropskih destinacij, ki jih je vredno obiskati.www.lonelyplanet.com

Vipavska dolina in njena razgibana pokrajina navduši vsakega pohodnika. Zaradi mnogih naravnih danosti je Vipavska dolina idealno izhodišče za številne, različno zahtevne pohode. Dolina, njeni griči, strma pobočja in visoke planote ponujajo različno zahtevne poti, ki očarajo z razgledi in presenetijo z znamenitostmi.

Strma pobočja Nanosa, Gore in obrobja Trnovske planote ponujajo veliko možnosti za pohodniške navdušence. Pohodnikom, ki si za cilj najraje izberejo gorski vrh, lahko Vipavska dolina v vseh letnih časih ponudi dovolj priložnosti. Najbolj priljubljeni vrhovi, kot so Nanos, Čaven, Mali Golak, Kucelj, Škabrijel in Sabotin, so dostopni vse leto. Razgledi z vrhov so prelepi in v lepem vremenu segajo vse do morja in Julijskih Alp.

Podrobnosti

Trajanje: 1 dan

Območje: Vipavska dolina, Trnovsko Banjška planota

Število osebe: 1 – 4 oseb, po dogovoru lahko tudi večje skupine.

Najprimernejši čas: mar, april, maj, junij, julij, september, oktober, november, december, januar, februar.

Se želite sprehoditi po prelepih Vipavski poteh, se povzpeti na Nanos, Čaven, Mali Golak, kucelj, Škabrijel, Sabotin ali se preizkusiti v večdnevnih trekingih? 

Obrnete se izkušenega mednarodnega planinskega vodnika z veseljem vam pomagam pri organizaciji in izbiri cilja v Vipavski dolini.

Cena za dnevno turo: 1 oseba – 150 EUR / 2 osebi – 80 EUR na osebo / 3 – 4 osebe – 70 EUR na osebo / 5 – 8 osebe – 60 EUR

POSEBNE UGODNOSTI ZA UDELEŽENCE

Družine, dijaki in študentje imajo 10% popusta

Udeleženci, ki so že sodelovali v naših programih prejmejo 10% popusta

Vsi udeleženci prejme promocijsko kodo Gotrek spletne trgovine, ki omogoča nakupe z 10% popustom, brez omejitve števila nakupov do konca koledarskega leta.

Cena vsebuje: stroške prevoza vodnika, organizacijo ture in strokovno vodenje mednarodnega planinskega vodnika UIMLA in najem vse potrebne osebne tehnične opreme.

Cena ne vsebuje: prehrane in morebitne nastanitve za vodene in vodnika.

Druge podrobnosti

Težavnost: lahka do zahtevna

Potrebna raven kondicije: zmerna

Zborno mesto: vaš hotel ali po dogovoru

Info: +386 31 866946 ali info@gotrek.si

BOOK – REZERVIRAJ – BOOK – REZERVIRAJ – BOOK – REZERVIRAJ – BOOK – REZERVIRAJ – BOOK – REZERVIRAJ

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Izdelava spletnih strani StudioFACA | PageLink