Home > Novice > Domače zavarovane plezalne poti-ponudba > Pohodništvo po Vipavski dolini (1 – 3 dni)

Pohodništvo po Vipavski dolini (1 – 3 dni)

Pohodništvo po Vipavski dolini

Ni naključje, da je revija Lonely Planet, leta 2018 uvrstila  Vipavsko dolino med deset evropskih destinacij, ki jih je vredno obiskati. www.lonelyplanet.com

Vipavska dolina in njena razgibana pokrajina navduši vsakega pohodnika. Zaradi mnogih naravnih danosti je Vipavska dolina idealno izhodišče za številne, različno zahtevne pohode. Dolina, njeni griči, strma pobočja in visoke planote ponujajo različno zahtevne poti, ki očarajo z razgledi in presenetijo z znamenitostmi.

Strma pobočja Nanosa, Gore in obrobja Trnovske planote ponujajo veliko možnosti za pohodniške navdušence. Pohodnikom, ki si za cilj najraje izberejo gorski vrh, lahko Vipavska dolina v vseh letnih časih ponudi dovolj priložnosti. Najbolj priljubljeni vrhovi, kot so Nanos, Čaven, Mali Golak, Kucelj, Škabrijel in Sabotin, so dostopni vse leto. Razgledi z vrhov so prelepi in v lepem vremenu segajo vse do morja in Julijskih Alp.

 

Se želite sprehoditi po prelepih Vipavski poteh, se povzpeti na Nanos, Čaven, Mali Golak, kucelj, Škabrijel, Sabotin ali se preizkusiti v večdnevnih trekingih? 

Obrnete se izkušenega mednarodnega planinskega vodnika z veseljem vam pomagam pri organizaciji in izbiri cilja v Vipavski dolini.

Najprimernejši čas: Čez celo leto

Termin: po dogovoru

Zborno mesto: kraji v vipavski dolini ali po dogovoru

Zahtevnost: lahka, zahtevna, zelo zahtevna

OGLED FILMA: www.gotrek.si

Ča hoje: do 4 ure.

Cena na osebo za poldnevno vodenje: www.gotrek.si

Cena vsebuje: organizacijo ture in strokovno vodenje mednarodnega planinskega vodnika UIMLA.

Cena ne vsebuje: stroškov prevoza, prehrane in morebitne nastanitve za vodene in vodnika.

Info: +386 31 866946 ali gotrek.strosar@gmail.com

PRIJAVE: www.gotrek.si

You may also like...

Izdelava spletnih strani StudioFACA | PageLink