Home > Novice > Novice > BERHAUSOVA LINIJA OBLAČIL EXTREM

BERHAUSOVA LINIJA OBLAČIL EXTREM

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vsa oblačila linije extrem so označena s tem zaščitnim znakom Berghausa.
Berghausova linija oblačil Extrem je pisana na kožo, plezalcem, alpinistom, gornikom, planincem, gorskim in planinskim vodnikom, ki želijo doseči neverjetne cilje v ekstremnih pogojih vetra, dežja in snega.
Razvojna ekipa podjetja Berghaus MtnHaus ™, je prevzela nalogo, da popolnoma preoblikuje in ponovno zažene vrhunsko oblačilno linijo , Extrem, za poletje, pomlad, jesen in zimo.
Po več kot dveh letih tesnega sodelovanja, povratnih informacij in testiranja s športniki Berghausa je dosežen vrhunec v dveh vrhunskih kosih linije Extrem z izstopajočimi funkcijami, ki zagotavljajo, da so oblačila vredna svoje etikete Extrem, ki je zdaj sinonim za inovacije
Moška extrem 8000 Pro vetrovka najboljša v razredu in večkrat nagrajena, vodoodporna vetrovka, svetovnega razreda zagotavlja neovirano gibanje v najzahtevnejših pogojih.
 
 
 
 
Z Moško extrem 8000 Pro vetrovko boste vedno pripravljeni na vse izzive.
RAŠIRITVENA KOMORA NA HRBTU: je zasnovan tako, da vam omogoča popolno svobodo gibanja čez ramena in hrbet. Njegov edinstven sistem za povečanje volumna vam omogoča, da se z lahkoto premikanje v težkih položajih.
POVEČANJE VOLUMNA KAPUCE: Ekipa Berghaus MtnHaus je za povečanje volumna kapuce patentirala izjemno inovacijo. S uporabo serije magnetov, se spreminja volumen kapuce in tako se ob potegu navzgor razširi, ob potegu navzdol zaprete. Nič več prekomerne tkanine samo izjemno udobno prileganje kapuce čeladi ali vaši glavi, po izbiri.
ZADRGE, KI ŠČITIJO PTRED VETROM IN DEŽJEM: AquaGuard® Vision® Matte zadrge ima izjemno ozko izpostavljenost za največjo zaščito pred nevihtami in vetrom. Zapiranje z zgornje ali spodnje strani, tako da je enostaven za uporabo pri nošenju nahrbtnika ali plezalnega pasu.
 
Ramche extrem 2.0 puhovka, novi standard v gorskih puhovkah, ki ustvarjajo izjemno toploto in maksimalno udobje. Ramche 2.0 je najlažji in najtoplejša puhovka do danes.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ramche 2.0 puhovka, še nikoli ni bil tako lahka in topla
KONSTRUKCIJA: Da bi vas ogrela, so oblikovalci Berghausa zasnovali in oblikovali vse dele ter uporabili tehnologijo za preslikavo telesa, ki zadrži in usmerja toploto v točno določena območija. Da bi puhovka ostala lahka, so uporabili tkanino, ki je lahka in 200 odstotkov močnejša od enakovrednih tkanin.

VODOODBOJNI PUH – HYDRADOWN®:  naravni puh obdelan z Nikwax postopkom, ter revolucionarni material brez PFC-ja, odbija vodo do 16 ur in je RDS certificiran. Njegova notranja odbojna mreža ohranja telo, ne samo suho, temveč tudi do dve stopinji toplejše.
 
 
NA VOLJO V KLJUČNO IZBRANIH TRGOVINAH TER SPLETU V GOTREK SPLETNI TRGOVINI: https://www.gotrek.si/si/artikli
 

Popolnoma nova kolekcija Extrem ponuja tudi vrsto nepremočljivih vetrovk, aktivnega perila, flisov, čratkih hlač in nepremočljivih hlač.
 
 
Ogled filma Moška 8000 Pro vetrovk:  https://www.ukclimbing.com/videos/play.php?i=2984
Ogled filma Ramche 2.0 puhovka: https://www.youtube.com/watch?v=tbVrL9EOMbM
 
 
BERGHAUSOVA LINIJA OBLAČIL EXSTREM IMA GARACIJO ZA CELOTNO ŽIVLJENSKO DOBO IZDELKA: https://int.berghaus.com/on/demandware.store/Sites-brgrowgbp-Site/en_NG/GeoShow-Content?cid=product-lifetime-guarantee
 
 
 
 

You may also like...

Izdelava spletnih strani StudioFACA | PageLink