Home > Novice > Novice > Krpljanje snežna avantura v neznano

Krpljanje snežna avantura v neznano

krp

Vabljeni, vsako nedeljo od 18.1.2015 dalje na snežno avanturo. Tura bodo izbrana glede na trenutne snežne razmere. Na željo udeležencev si bomo na turi vzeli nekaj časa in se posvetili varnosti pred snežnimi plazovi ali varni tehniki vzpenjanja. V primeru večje količine novo zapadlega snega ali slabega vremena se tura premakne na naslednjo nedeljo. Za organizacijo in izbor cilja poskrbimo mi, tako se vam ni potrebno mučiti z iskanjem primernega cilja. V kolikor nimate lavinske opreme si jo za simbolično ceno 5EUR lahko sposodite pri nas.

Vodniki na turi priporočamo uporabo krpelj, saj je gibanje po snegu z njimi lažje. Prvi koraki  začetnikov z krpljami bodo ob pomoči vodnika enostavni in ne potrebujejo nobenega predhodnega znanja. Po predhodnem dogovoru je možna tudi izposoja krpelj za 7EUR.  

Cena: 60EUR na osebo

Oprema: primerna oblačila in čevlji za zimsko turo, dereze, cepin, čelada, lavinski trojček, krplje, pohodne palice, zadostna količina hrane in pijače iz nahrbtnika, ostala oprema po dogovoru z vodnikom.

Prijava in informacije: gotrek.strosar@gmail.com ali na 031-866946

You may also like...

Izdelava spletnih strani StudioFACA | PageLink